tiistai 4. lokakuuta 2016

FINALLY AUTUMN

Pahoittelut ettemme ole postailleet mitään vähään aikaan... Lukion alku vaati totuttelua ja aikaa. Oli nasuja, uuteen ympäristöön ja ihmisiin tutustumista jne. Nyt ollaan kuitenkin ekasta koeviikosta selvitty, ja alkuhuumastakin ollaan päästy eroon :)

Syksy on vihdoin saapunut. Oli ihana huomata bussipysäkiltä kouluun kävellessä, että katu oli täyttynyt värikkäistä lehdistä. Ilma tosin on muuttunut viileämmäksi, mikä ei ole niin kiva asia. Siinäkin tosin on hyviä puolia, kuten ihaniin lämpimiin neuleisiin kääriytyminen ja uuden syystakin ja kenkien ostaminen. Syksyssä on myös ihana, kun tulee pimeä aikaisin ja voi sytyttää paljon kynttilöitä, ja vain olla, ja soittaa musiikkia vaikkapa kavereiden kanssa.


Entäpä syksyiset puuhat? Meistä on ihana mennä kavereiden kanssa järven rantaan ja sytyttää nuotio. Nuotiossa voi vaikkapa paistaa makkaraa tai vaahtokarkkeja. Nam! <3 Nuotiolla voi soittaa musiikkia ja henggailla. Muistakaa ottaa paljon vilttejä mukaan. ;) 


Ahh, syksy on niiin ihanaa aikaa! Voi tehdä niin paljon kaikkea kivaa ja söpöä rakkaimpien kanssa. Täydelliseen syyspäivään ei tarvita muuta kuin ihan vain sinä itse. Pukeudu ihanaan villapaitaan ja pörröisiin villasukkiin ja nappaa viltti ja kirja kainaloon ja kaakaot mukaan ja ulos nauttimaan raikkaasta syysilmasta. Illan hämärtyessä nappaa oma kulta tai paras kaveri mukaan ja lähtekää iltakävelylle tähtitaivaan alle. Yön laskeutuessa kääriytykää vilttien alle ja katsokaa lempirakkauselokuvanne. :)

Ensipostaukseen!

♥: Sanni & Vera

2 kommenttia:

  1. Syksy on kyllä lapsesta asti ollut myös oma lemppari vuodenaika <3 Ei oo yhden käden sormilla laskettavissa ne kerrat, millon ollaan oman kullan kanssa menty aurinkotuoleille makoilemaan tänäkin vuonna peittojen kanssa, tuijottamaan tähtitaivasta. Se on vaan jotenkin niin kaunista! :)
    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Syksy on kyllä ihanaa aikaa! :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista